Hľadá sa MZDOVÁ ÚČTOVNÍČKA

Pre nášho klienta, stabilnú slovenskú spoločnosť pomáhame obsadzovať pozíciu mzdovej účtovníčky. Hľadáme usilovnú a ústretovú včeličku, ktorá má rada ľudí a je tímovým hráčom. Máte skúsenosť s prácou v KROS Olymp? Hľadáte istotu v malej rodinnej firme, kde je dobrá atmosféra?

O pozícii

Ide o pozíciu s pracovnou náplňou, ktorú pozná každá skúsená mzdová účtovníčka. Jedná sa o prípravu podkladov pre výpočet miezd pre približne 150 zamestnancov. Spracováva sa a vedie mzdová agenda, pripravujú sa podklady a výkazy pre poisťovne, spracováva sa závierka. Počítať je tiež potrebné s prípravou rôznych pracovno-právnych dokumentov ako zmluvy, dodatky a potvrdenia. Človek na tejto pozícii tiež pripravuje reporty a štatistiky a organizuje interné školenia podľa plánú školení, ktorý má spoločnosť vypracovaný.

Nehľadáme niekoho, kto sa nechá vodiť za ruku. Potrebujeme k nám samostatne pracujúceho člena tímu, ktorý je ústretový k požiadavkám našich zamestnancov.

Priamy nadriadený

Je zrejmé, že pri tejto pozícii je potrebné byť stále v obraze o aktuálnej legislatíve v oblasti spracovania miezd.

Akí sú kolegovia a tím 

Sú štyria a pracujú v Malackách. Jedná sa o mladý tím, kde najstarší člen ešte nemá 40 rokov. Vládne u nich rodinná atmosféra a neformálne vzťahy. Dbajú veľmi na ústretovosť a ochotu plniť požiadavky svojich zamestnancov. Vedia si pomôcť, keď je to potrebné. U nováčika je pre nich zaučenie samozrejmosťou.

Tím vedie majiteľ, ktorý pozná problematicku a ako správny líder je oporou pre svojich ľudí.

O firme neformálne

Slová, ktoré ich charakterizujú sú: STABILITA, ÚSTRETOVOSŤ, FLEXIBILITA a TÍMOVÁ SPOLUPRÁCA. Firma pôsobí na trhu už takmer 15 rokov a je vo svojom obore a regióne známa.

A čo za to

Mzda, ktorú dostane úspešný kandidát bude závislá od jeho skúseností, v rozmedzí od 1000 eur až do 1500 eur (brutto).

Sumár výhod:

– istota a zázemie malej rodinnej firmy
– ústretovosť a podpora majiteľa
– dobrý kolektív
motivačné odmeny
– možnosť využiť firemné auto
– firemný mobil
– pracovná doba od 8:00 hod. do 16:00 hod.
– možnosť pracovať aj pár dní do mesiaca z domu
– podpora pri vzdelávaní

Aké sú požiadavky

  1. Vzdelanie: minimálne stredoškolské s maturitou alebo vysokoškolské I. a II. stupňa
  2. Tvrdé zručnosti: KROS Olymp – expert, Microsoft Excel a Word – stredne pokročilý
  3. Prax: min. 2 roky praxe v mzdovom účtovníctve a 1 rok práce s KROS Olymp, skúsenosť so spracovaním hodinovej a mesačnej mzdy a ich kombinácií v priebehu mesiaca
  4. Osobnostné:
  • ÚSTRETOVOSŤ voči požiadavkám zamestnancov
  • TÍMOVÝ HRÁČ, ktorý zapadne do mladého fungujúceho kolektívu
  • PRECÍZNOSŤ a zameranie na detail – ten, kto má rád napríklad šanóny usporiadané podľa abecedy a poriadok v dokumentoch
  • SAMOSTATNOSŤ pri práci, bez asistencie a potreby doťahovania inými
  • OCHOTA SA UČIŤ a flexibilne reagovať

Náš nezavislý pohľad

Jednoznačnou devízou je istota, domáca atmosféra a zabehnutý systém práce. Firma je silne orientovaná na plnenie potrieb svojich zamestnancov a v tomto duchu sa hľadá človek, ktorý bude maximálne ústretový. Nebude tu teda šťastný človek, ktorý nemá rád prácu s ľuďmi.

Tím je mladý a skvelo do neho zapadne človek mladý, minimálne duchom. Nejde o korporátnu firmu a je potrebné počítať so samostatným fungovaním a potrebou pomôcť si navzájom a reagovať pružne ako v každej malej firme. Pokiaľ máte dobrý dojazd do Malaciek v čase aj nečase, neváhajte. S podporou zo strany tímu môžete počítať, sú zohraná parta.

Vidíte sa na tejto pozícii? Pošlite nám svoj životopis na email: martina.belisova@improvera.sk