OBCHODNÝ MANAŽÉR pre TT/TN v hľadáčiku!

Pre nášho klienta, medzinárodne pôsobiacu a stabilnú spoločnosť pomáhame obsadzovať pozíciu obchodníka v segmente INDUSTRY pre Trenčiansky a Trnavský kraj. Nehľadáme juniora a ani obchodníka, ktorého baví rýchly predaj a rýchle výsledky. Naopak. Hľadáme vytrvalého človeka, ktorý vie budovať dlhodobé a pevné obchodné vzťahy s klientmi.

Máte aspoň 3 roky skúseností v B2B predaji? Je vaša angličtina na komunikatívnej úrovni? Máte dostatok vytrvalosti pre predaj veľkých komplexných riešení pre klienta?

O pozícii ľudskou rečou

Hľadáme človeka, ktorý bude zodpovedať za predaj a prezentáciu produktov a bude samostatným manažérom vo svojom regióne. Nebojí sa technicky myslieť, vie objavovať obchodné príležitosti cez aktívnu akvizíciu a prináša klientom veľké priemyselné riešenia vrátane ich predvádzania. Je to pozícia vhodná pre seniora, ktorý je zrelý, nezlomný a vytrvalý.

Hľadáme človeka, ktorý bude fungovať samostatne, mať ťah na bránku a hľadať spôsoby ako v obchode uspieť.

Priamy nadriadený

Na tejto pozícii je nutné jednať a budovať dlhodobé vzťahy s ľuďmi na rôznych pozíciách: s rozhodovačmi, technickými a ekonomickými autoritami. Pochopiť fungovanie firmy a pri návrhu riešenia splniť očakávania všetkých.

Nejde o chodenie od dverí ku dverám a zbieranie objednávok. Ide o predaj komplexných priemyselných riešení.

Akí sú najbližší kolegovia, tím 

Obchodní manažéri z tohto tímu pracujú po celom Slovensku, v rámci svojho zvereného regiónu. Každý je iný a rôznorodosť im pomáha v odlišných pohľadoch na úspech v obchode. V tomto tíme sa naozaj maká! Oceňujú nové myšlienky a nápady z terénu, ktoré ich podporujú v úspechu. Vravia, že si vedia pomáhať. Hlavne v začiatkoch, keď sa niekto z tímu učí. A učenia je naozaj dosť, s tým je potrebné počítať, aby ste neboli sklamaný.

Šéf tímu je ozajstným lídrom a skúseným obchodníkom, ktorý prešiel prácou v teréne. Svoju partu maximálne podporuje a motivuje.

O firme neformálne

Slová, ktoré charakterizujú túto obchodnú firmu sú: STABILITA, SILNÁ ZNAČKA, ŤAH NA BRÁNKU, INOVÁCIE a POSLANIE POMÁHAŤ firmám znižovať náklady a zvyšovať produktivitu.

Doslova žijú tým, čo robia a úprimne veria v kvalitu svojich produktov. Pracujú na sebe a chcú sa neustále zlepšovať. Či už ide o kvalitu produktov, plnenie požiadaviek spotrebiteľov alebo interné procesy a prístup k ľuďom vo vnútri firmy.

A čo za to

Mzda: fix od 1.650 eur a variabilná zložka, spolu v čiastke až do 2.500 eur. Finálna výška je závislá od individuálnych znalostí a skúseností kandidáta. Výhodou sú jasné a vopred stanovené kritériá plánu a odmeňovania.

Sumár výhod:

– stabilita medzinárodne pôsobiacej firmy
– pravidelné odmeňovanie podľa jasných a vopred dohodnutých podmienok
– reálne dosiahnuteľný plán, ktorý je prispôsobený sile regiónu (nie niečo, čo neviete splniť)
– voľnosť a samostatnosť pri dosahovaní cieľov
– služobné auto a mobil aj na súkromné účely
– možnosť práce z domu 1 deň v týždni (wifi a tlačiareň k dispozícii)
školenia na rozvoj potrebných hard a soft skills
– odborný rast pod vedením skúseného mentora a podpora nadriadeného a tímu
– účasť na seminároch a konferenciách
– cafeteria
– poistenie za škodu
– 13. PLAT pri splnení celofiremných cieľov
– odmena pri pracovných a životných výročiach
– zvýhodnený nákup produktov firmy do domácnosti pre zamestnancov

Pozícia sa obsadzuje výlučne na TPP. 

Aké sú požiadavky

  1. Vzdelanie: minimálne stredoškolské s maturitou alebo vysokoškolské I. a II. stupňa
  2. Jazyk: angličtina na úrovni B1 a viac
  3. Tvrdé zručnosti: Microsoft Excel, Word, Outlook, PowePoint na stredne pokročilej užívateľskej úrovni, CRM
  4. Prax: min. 3 roky v B2B, prednostne technického smeru
  5. VP skupiny B
  6. Osobnostné:
  • Nasadenie, vytrvalosť a zrelosť – nejde o rýchloobrátkový predaj, ale predaj komplexných riešení pre klienta / produktov v hodnote nad 3 000 eur, ktoré majú dlhší obchodný cyklus
  • Nebáť sa predávať a vedieť predať veľké riešenia
  • Záľuba v predaji technických produktov a práci v segmente INDUSTRY
  • Samostatnosť a hľadanie spôsobov ako sa dostať k rozhodovačom a ako uspieť
  • Schopnosť sa prispôsobiť a reagovať na požiadavky klienta
  • Cestovanie a prespávanie 1-2 dni za týždeň mimo domu
  • Chuť učiť sa o produktoch
  • Presvedčivosť v komunikácii

Náš nezavislý pohľad

Jednoznačnou devízou firmy je stabilita, nastavené procesy a fajn vzťahy. Firma je výkonovo orientovaná a požiadavkou je plnenie cieľov a ochota sa veľa učiť. Obchodný cyklus má v priemere 6 mesiacov. Nebude to teda motivujúce pre niekoho, kto celú profesijnú kariéru pôsobí v FMCG. Plány sú reálne, podľa potenciálu vo zverenom regióne. Výhodou je, že existujúca databáza klientov a CRM – stačí sa toho iba chytiť a systematicky pracovať.

Vítané je, keď do pozície prinesiete svoj jedinečný, nový pohľad a nápady ako byť v obchode úspešnejší. Pokiaľ vám to obchodne myslí a viete objavovať nové obchodné príležitosti, môžete sa do sýtosti realizovať a zužitkovať svoje skúsenosti.

Vidíte sa na tejto pozícii? Pošlite nám svoj životopis na email: martina.belisova@improvera.sk